Om os

Koralfarmen ligger i Danmark, Lejre.
Vi specialiserer os i at avle levende koraller. Virksomheden blev etableret i juni 2013.

I 13 år har vi været dedikeret koralavl, vækst og løbende udvidet vores viden om disse dyr. Vi har også gennem årene erfaret, det relativt store tab, når man indsætter en vildt fanget koral i akvarierne. Mange går simpelthen til grunde af stress betonede ting og af de vilkår akvarierne tilbyder disse dyr. Derfor opnås en langt højere overlevelse, når man i stedet indsætter koraller der er tilvænnet og avlet i koralfarme. Dette til gavn for dyrene, for akvaristerne og vigtigst direkte for de vilde koralrev i naturen. Støt op om at beskytte de vilde koralrev og køb opdrættede dyr i stedet!

Vi har moder kolonier, som vi laver fragmenter fra og som vokser og gøres klar til at sælge til butikker og saltvandsakvarister. Vi har udvidet vores farm med et par nye store kar, så vi nu har ca. 5000 liter vand, der huser omkring 1000 koraller i forskellige størrelser.
Det er vores hensigt at langsomt udvide antallet af koraltyper og mængden af koraller, men vi tager dette i små skridt i takt med korallernes egen naturlige vækst.
Støt op om en dansk koralfarm som alternativ til de importerede vilde dyr fra revene.